Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:UMK 2023
Aika:26.02.2023 11:46
Laulava Kylätohtori: Eihän noista yhdelläkään biisillä ollut musiikillisessa mielessä mitään mahdollisuuksia voittoon, niin täytyy mennä ulkomusiikillisilla jutuilla. Käärijä on ihan kuutamolla ja vetää täysillä välittämättä mistään. Tulee eräs tuttu mieleen, joka vetää selkeistä taidollisista puutteista huolimatta täysillä eikä häpeä mitään. Ja tykkään myös siitä, että vetää suomeksi.
 
Yleensä Suomi lähettää täysin vääriä ehdokkaita kuten viime vuoden Rasmus. En itse ymmärrä, miten ihmeessä tehtiin sellainen virhe.

 
No joo, musiikki edellä noita skaboja harvoin enää voitetaan, kuuntelin ns pikakelauksella kaikki esitykset, joidenkin kohdalla riitti 5 sec, Rasmuksen aikuisrock tms ja se vaalea mimmi kalsareita muistuttavassa asussaan edustivat ehkä eniten musapuolta eli jos noita esityksiä kuuntelisi vain audiona niin todella ankeaa on musiiikillisesti. Se tumma likka oli taasen kopio jostain ulkomaan elävästä kaikkine maneereineen ja laulusoundin osalta.
 
Nuorten ja sateenkaaarijengin hommaahan tuo on, tuskin putoaa kellekkään raavaalle heteromiehelle ihan kympillä, eikä siinä mitään, itse ex-muusikkona ja aina musa edellä arvostan ehkä eri asioita kuten arreja ja harmonioita, kaikenmoinen keekoilu sirkuasuissa on lähinnä vaivaannuttavaa katseltavaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=247284