Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Laulava Kylätohtori
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:UMK 2023
Aika:26.02.2023 11:21
WanhaWetäjä: Ööh...pikku perustelut tähän olisi paikallaan, olihan tuo(kin) biisi ihan karmeeta kuraa alusta loppuun, toki en ole kaikkia edes kuullut mutta näin ns vanhan liiton pösilönä ja harmonisesti kiinnostavaa ja melodista musaa arvostavana tasapaksu, konevoimaan perustuva musa ei oikeen iske + tuo sirkusosaston kostyymipelleily, hyiss....joo joo, olen vaan liian vanha moiseen.
 
Radiosta tuli viikolla hauska kommentti Ylen toimittajan suusta, on kuulemma kaikkien aikojen kovin taso UMK:n historiassa, ei kyllä kuulu mitenkään voittajateoksesta tämä.

 
Eihän noista yhdelläkään biisillä ollut musiikillisessa mielessä mitään mahdollisuuksia voittoon, niin täytyy mennä ulkomusiikillisilla jutuilla. Käärijä on ihan kuutamolla ja vetää täysillä välittämättä mistään. Tulee eräs tuttu mieleen, joka vetää selkeistä taidollisista puutteista huolimatta täysillä eikä häpeä mitään. Ja tykkään myös siitä, että vetää suomeksi.
 
Yleensä Suomi lähettää täysin vääriä ehdokkaita kuten viime vuoden Rasmus. En itse ymmärrä, miten ihmeessä tehtiin sellainen virhe.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=247284