Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Asteroidi 70
Alue:Audiovisuaalinen alue
Aihe:Äänitys koppi
Aika:20.01.2023 17:51
Yksi vinkki, jos tekee pelivideota ja jos ympärillä on häiritsevää melua, niin se ei haitaa pelivideon tekemistä ja tallennusta, koska taustaäänet eivät pelivideolle tallennu.
Sensijaan samaan aikaan tallennettuun puheeseen häiritsevät taustaäänet tallentuvat ja ne voivat olla yllättäviä.
Editoi ja tallentaa valmiin pelivideon ulkoiselle kiintolevylle.
Jos asunnossa on rauhallinen tila, mutta se on kuitenkin sellainen, ettei sinne pöytätietokonetta ja näyttöä oikein saa sovitettua, mutta kannettava sinne sopii, niin tekee kannettavalla tietokoneella sen ääniraidan, kun siihen saa liitettyä usb mikrofonin.
Liittää vain ulkoisen kiintolevyn, josta saa toistettua kannettavalla tietokoneella pelivideon, liittää esim. puheen tallennus ohjeman kuvakkeen samalle ruudulle pelivideon toiston kanssa, josta saa puheen tallennuksen käynnistettyä ja voi selostaa peliä samalla, kun pelivideotallennus pyörii taustalla.
Sen jälkeen tallentaa puheraidan ulkoiselle kiintolevylle ja ediointi ohjemassa liittää sen pelivideolle, kun editointi ohjelma on pöytätietokoneessa.
Tuohon puheen tallennukseen riittää ihan joku edullinen kannettava tietokone.
 
Jos asunnossa on jokin kaukaisempi erillinen tila, kuten varasto, niin siellä on vähemmän häiriöääniä, kuin asunnossa sijaisevassa huoneessa, jossa itse pelaaminen tapahtuu, eikä myöskään häiritse asukkaita, kun pelin selostus tehdään varastossa, joka sijaitsee erillään asuintilasta, eikä tarvitse erikseen tehdä äänieristyksiä, etteivät asukkaat häiriinny.
Pelivideon katsojat eivät tiedä onko puhe tallennettu samaan aikaan pelatessa vai erikseen.
 
Tämä on yksi idea muiden joukossa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=57&t=246996