Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rokkipeikko
Alue:Muut soittimet
Aihe:Kysymys harpisteille
Aika:04.01.2023 16:06
Kiitos asiantuntevasta vastauksesta, Samuli!
 
Mitä itse ja luin noita lontoon-kielisiä harppusaitteja, mitä niissä on niin tuo Oskar Lee -valmistaja tuli ensimmäisellä haulla jo se käsitys, että lienee aika tunnettu merkki.
 
Soitin Laine diilaa, tai retailer, mitä jällleeenmyyjinä on noiden harppuvalmistajien osalta niin tuon Suzukin lisäksi kaksi muuta manufactureria, Bow Brand ja Salvi.
 
Laine varmaan sekä maahantuo, että sitten jälleenmyy tuonnin jälkeen noita harppuja.
 
On totta ainakin kitaran osalta, että halpaa ja hyvää ei olekaan varmaan sama viuluisa stemmaa tuo hinta/laatu -korrelaatio aika pitkälle liki ykköstä.
 
Varmaan hakukoneella selviäisi, ja varmaan Suomessakin joku musiikkiliike diilaa noita Oskar Lee -harppuja, niin voi olla, että tutustun katalogiin ja siirrän tuon harppusetin hankintaa.
 
Jotenkin muuten Soitin Laine oli jokseenkin uutta, mitä olen lapsuudesta saakka pitänyt Lainetta Fender Authorisoituna diillerinä, mutta Turussa on F-musiikki Fazer Musiikki ainoa virallinen autorisoitu diileri Fenderin kitaroille, mitä katsoin kerran tuolta Fenderin "Find your local Dealer" -hausta Turku, Finland -hakutermistöllä. Jotenkin voisi olla luonnolista, että Soitin Laineellakin olisi se virallinen dealer-sopimus olemassa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=247118