Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Elämäni Biisi
Aika:18.11.2022 21:55
Vaikka olenkin jo eläköitynyt vanha humppaturakainen niin kaikki musaohjelmat kiinnostavat, no joo, Syksyn sävel oli pääosin melko hirveetä shittia mutta senkin sinnittelin loppuun asti.
 
Elämäni biisi, Vain elämää ja Suomi Love tulee katsottua jos ei muuten niin jälkikäteen, artistit eivät aina ole ihan niitä omia suosikkeja vaan ei se näissä niin haittaa, muusikot ja arrit ovat huippua. Viime kevään Suomi love jäi näkemättä, sattumoisen katsoin ekan jakson eilen ja on erittäin laadukasta musaviihdettä sekin edelleen.
 
3 aika erilaista formaattia jotka toimivat omalla tavalllaan kaikki, Vain Elämää on noista muista poikkeava koska se ei ole live siinä mielessä että siinä käytetäään selkeesti eniten jälkieditointia ja taustoja mikä ei sinällään vähennä formaatin toimivuutta.
 
Makuasia onko siinä liikaa keskinäisen kehumisen kerhoa artistien osalta, toisaalta taas siinä valotetaan asioita mistä ainakaan minä en tiennyt mitään mm Jonan ja Jyrki69:n kohdalta. Ei kaikesta voi pitää mutta arvostaa voi, tämä mm Jyrki69:n kohdalla kun sai hieman syvempää taustatietoa persoonasta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=246936