Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Spacelord77
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Sähkörummut lapsen harrastukseen.
Aika:02.11.2022 10:10   (muokattu 02.11.2022 10:12)
pegi69: En viitsi uutta ketjua perustaa.
 
Lapsi viisi ja innostunut muskarissa paukuttamaan sähkörumpuja jo pari vuotta. Olisiko mitään pientä, jopa kokoontaitettavaa sähkörumpusettiä kerrostaloon, jossa ylimääräistä tilaa ei hirveästi ole? Mielelläni myös itse samalla setillä voisin soitella. :)

 
Suosittelisin Alesis Nitro Mesh settiä, suht edullinen ja toimii ihan Pro tason hommiin myös, mielestäni hinta/laatushteeltaan markkinoiden yksi parhaimista sähköseteistä, riittävän monipuolinen ja täysin käyttäjän makuun muokattava moduuli + tietokoneeseen liitettynä VST softan kanssa setillä ei ole mitään rajoja...!
 
Viisi vuotias on kuitenkin fyysisesti melko pieni olento, joten tuollainen standardikokoa oleva setti voi olla liian iso. Thomannilla on edullinen, pieneen tilaan mahtuva HD-50 setti: www.thomann.de/fi/millenium_hd50_ed … 5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjN9&reload=1 josta on kokemusta toimii, mutta tomipädit ovat muovia ja melko äänekkäät, kun taas tuo yllämainittu Alesis on Mesh pädien ansiosta huomattavasti hiljaisempi ja pitkässä juoksussa paljon monipuolisempi valinta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=246424