Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Laulaminen
Aihe:Huokein tapa saada laulu kuulumaan?
Aika:02.09.2022 09:02
Moi.
 
rintapek: No tossa torille tuli just myyntiin Behkun vanhat aktiivit pyyntihintaan 180,-
 
Menevät kirkkaasti toivotusta budjetista pihalle kun etäisyyttäkin on jonkinverran, mutta jos budjetissa on edes tuon verran varaa venyttää, ehdottomasti huonoista vaihtoehdoista sieltä parhaasta päästä.
 
Henkilökohtaisesti tosin etsisin mieluummin sen version joita meilläkin aikoinaan (~15 vuotta sitten) oli pari kappaletta, kolme sisäänmenoa joista yksi (tai kaksi?) omalla tasonsäädöllään varustettuja mikkisisäänmenoja eli sai mikin/mikit suoraan kiinni.
Kun etupäätä parannettiin, siirtyivät monitoreiksi josta tontista suoriutuvat (rimpulamuovijalkoja lukuunottamatta) loistavasti.
 

 
rintapek: Äänenlaatu ja vekottimien luotettavuus ei o parasta A-ryhmää mut koska ovat ilmeisesti vielä toimivat niin eivät ole maanantaikappaleet.
 
Hyvä ja paikkansapitävä huomio, meillä toinen laukesi kuukauden-parin käytön jälkeen, mutta T-Kaupan takuupalautus toimi jälleen loistavasti kotiovelta kotiovelle, vaikka aikaa tietysti vajaan pari kuukautta ottikin.
 

 
rintapek: Jälleenmyyntiarvohan noilla ei tosta enää putoa jos vaan pysyvät ehjänä.
 
Ei ainakaan paljoa ;).
 
Toki pyyntihän se tuokin vain on, veikkaisin että vaikkei mikään yltiöoptimistinen pyynti olekaan, tinkivaraa on silti laskettu mukaan.
 
Vaikkei eritasoisia kertaluontoisia kauppoja koskaan vertailla pitäisikään, itse en näe todennäköisenä että maksaisin kahdesta Behkusta liki samaa jonka maksoin yhdestä roudaamattomasta 310A MK4:stä.
Oma mielipide on että noi pitäisi saada ~120€ korville jotta olisivat edes etäisesti kiinnostavat.
 

 
rintapek: behringermäisyydestäät huolimatta ovat fiksumpi ratkaisu kuin kitaravahvistimen rääkkääminen koska laulukaapeiksi noi on kumminkin tarkoitettu.
 
Tottahan toki on useampaa kertaluokkaa fiksumpi ratkaisu, pienellä budjetilla joutunee kuitenkin tinkimään roimasti vaatimuksista.
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=246517