Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Sähkörummut lapsen harrastukseen.
Aika:09.08.2022 18:31
Ihan aluksi tosta kestävyydestä...
Viimeisin ostamani sähkörumpusetti pari vuotta sitten on Yamahan DTXpress jolla taitaa olla ikää jo parikytä vuotta. Maksoivat vajaa parisataa ja ne on mulla duunissa (päihdekoti) terapiarumpuina, Niit on jotkut hakanneet kuin vierasta sikaa ja katkenneilla kapuloilla vois lämmittää saunan. Rummut toimii edelleen yhtä hyvin kuin uutena.
 
Päivittämisistä sen verran...
Päivityksenä vaihdoin normipolkimella toimivan bassorumpupadin silent-pedaliin saadakseni setin akustisesti riittävän äänettömäksi. Poljintuntumahan siinä menee mut ei sitä pauketta kestänyt kukaan joka niit rumpuja ei soita.
Jos noi olis ihan omassa käytössä niin virvelipadin vaihtaisin isompaan, eli mieluusti 12" verkkokalvolliseen ja symbaalipadit sammutettaviin (choke) koska rumpumoduli muistaakseni tukee niitä vaikka sellaisia ei aikanaan setin mukana ollutkaan.
 
Käytetyn ostaminen on vähän taitolaji, pitää tietää mitä haluaa ja ensimmäistä settiään ostava ei sitä oikein voi tietää. Sen vuoksi toi miettimäsi Rolandin setti on se jonka todennäköisesti itte ottaisin jos olisin ekaa settiäni hankkimassa.
Rolle ja Jammu on perinteisesti olleet niit tuttuja ja turvallisia hankintoja.
 
Sähkörummuillahan ei pysty treenaamaan ihan samoin kuin akustisilla mut jos poika bändikoulussa pääsee kolistelemaan akustisilla ja kotona treenaa rytmiikkaa ja neliraajahallintaa kelvollisilla saundeilla niin eikohän pojasta kelpo rumpali kuoriudu.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=246424