Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Joonasus14
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Sähkörummut lapsen harrastukseen.
Aika:05.08.2022 16:06
Tom Miking: Vanha perusvastaus on että etsi käytettyä Rolandia tai Yamahaa, esim. https://muusikoiden.net/tori/ilmoitus/1755898
mieluummin kuin uutta halpismerkkiä.
 
Sähkörumpuja on aika hankala saada rikki (ainakaan laadukkaampia) joten käytetytkin uskaltaa ostaa ja jos jotain menee rikki niin ko. osan (tavallisesti rumpupädin pietso) menee rikki niin niitä saa irrallaan. MIDI on kaikissa jo nykyään vakiona ja laajentaminenkin onnistuu yleensä jollakin konstilla. Lapsuudella ei sinänsä ole merkitystä, sähkörummut saa paljon paremmin säädettyä niin että lapsi yltää lyömään joka paikkaan kuin akustiset rummut.

 
Kiitos vastauksesta, vielä kuitenkin kallellaan ihan uuteen settiin. Nyt netistä hakenut tietoa enemmän ja juurikin Roland ja Yamaha oikeastaan ne ainoat vaihtoehdot. Roland TD-1DMK osuisi hyvin budjettiin, ja ruotsista tilattuna saisi alle 700€ koko paketin, eli bassopedaalin, jakkaran, kuulokkeet ja kapulatkin vielä, (ilmainen toimitus) kun sama setti verkkiksellä ilman noita oli jotain 666€. Mutta onko tuo edullisimmaksi mainostettu Roland setti sitten hyvä ostos. Jos jollain tietoa niin mielelläni kuulisin niistä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=246424