Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Livetoiminta
Aihe:Behringer X18, XR18 ja X AIR
Aika:13.07.2022 08:46
Moi.
 
Einherjar: Jostakin aivopierasin, että olisit XR16:sta puhunut ja siitä tuo edellinen.
 
Ei ollut aivopieru ;)
 

 
Antti1: On siinä. Mikseri ostoskoriin vaan ja kovaa ajoa.
 
Mistä noita tällä hetkellä (uutena) saa?
Tai järkihintaan käytettynä?
 
Vaikka sen että hinta on pompsahtanut esim. T-Kaupassa 444 -> 655 reilussa puolessatoista vuodessa unohtaisikin, kaikissa paikoissa joista itse tutkiskelin on varastot tyhjänä, eikä pääsääntöisesti edes saatavuutta ilmoiteta.
Pitää kysyä erikseen.
 

 
Korkki74: Eli, saako tälläistä mikseriä nyt helposti käytettyä niin että noista kuudesta AUX:sta saa tehtyä kuusi kappaletta korvamonitoreinteja halutuilla miksauksilla? Kaikki bändin jäsenet kun kuitenkin haluavat hiukan eri asioita korviinsa.
 
Kyllä saa, analogilaitteisiin tottuneelle todella helposti ja näppärästi.
Mutta kuten edelläkin on todettu, tietysti vain monona koska AUX:it ovat monoja.
Tuossa aikaisemmin tällä sivulla esitetään myös mahdollisuus käyttää kuulokeulostuloa "aux"(e)ina, en ole kokeillut, eikä ole yhtä yksinkertainen toteuttaa kuin esimerkiksi Ui12:ssa jossa moinen vaihtoehto kuuluu ominaisuuksiin.
 
Tuo AUX:ien perinteisiin budjetti-analogimiksereihin tottuneelle "suuri" määrä oli ainakin itselle yksi pääsyy miksi juuri 18:seen päädyin, vaikka interfacena toimiminen vaakakupissa vähintään yhtä paljon painoikin.
 
Jos olet vasta hankkimassa laitetta, ulkolaisilla keskustelupalstoilla ja tässäkin viestiketjussa useampaan kertaan todettu ulkoisen WiFi-reitittimen tarve on syytä ottaa tosissaan.
Eikä tietenkään koske pelkkää XR18:sta tai pelkästään Behkujakaan senpuoleen, sama haaste -tai pikemminkin ominaisuus- tuntuuu kiusaavan kaikkien brändien sisäisiä reitittimiä näissä budjettilaitteissa.
 
Sinänsä langalta tippumisessa ei mitään katastrofaalista käy (jos lauluefektejä välispiikeissä ei katastrofiksi laske), kunhan on konfattu niin ettei signaali mykisty kun yhteys katkeaa/tulee takaisin, mutta kokemuksesta voin sanoa että pelkästään jo se ettei pysty biisien välissä hienosäätämään tasoja aiheuttaa turhaa stressiä soiton lomassa.
Sillä että tabletti on alle metrin päässä laitteesta ei ole merkitystä, yhteys katkeaa jos on katketakseen koska ei ole suoranaisesti kiinni signaalin tasosta vaan WiFi-protokollista ja -priorisoinneista.
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=224834