Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Louhivaara
Alue:Klassinen
Aihe:Omien tekeleiden vertaisarviointia
Aika:26.11.2021 22:33
sub zero: Vaikeetahan taidemusaa on arvioida ja olen huono päseemään musiikkiin sisään.
 
Tyylillisesti tuossa oli ehkä kaikuja Angel of Lightista eli tuommoisia aina eteenpäin pyrkiviä häilyviä jousien motiiveita, toisaalta jousi-ostinatojen kohdalla tunnelma meni jo lähelle romantiikkaa.
 
En ole tämmöistä keino-orkesterisoundia kuunnellut muuten kuin Wendy Carloksen "Digital Moonscapes" -levyä, joka on jo 1980-luvulla tehty, se tuli kieltämättä myös mieleen tästä ainakin soundin takia.
 
Ihan silleen uskottava tuntuma tuossa oli, että ei se nyt ainakaan mitenkään huonolta kuulostanut. Varsin monipuolisestihan tuossa oli kaikenlaisia yksityiskohtia, että tuli varsin perehtynyt vaikutelma.

 
Kiitokset arviosta. Tässä kannattaa yrittää kuulla noiden samplattujen saundien taakse; tietysti laittaisin mielelläni partituurin suoraan orkesterin näppeihin jos olis mahdollista soitattaa tätä oikean orkan kanssa. Mutta kun ei ole niin on yritettävä tehdä tuo tällä tavalla. Eiköhän kaikki "oikeat" säveltäjät toimi nykyään samalla tavalla, eli ensin nuotinnussoftan kanssa samplatuilla soundeilla ja sen jälkeen nuottinivaskan kanssa orkesterin pakeille.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=9&t=245308