Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sami_T
Alue:Livetoiminta
Aihe:yamaha dzr sarja dxs18xlf subbareilla
Aika:20.08.2021 06:07   (muokattu 20.08.2021 06:16)
Briteissä on sellanen firma kuin Hotcovers mikä tekee kuljetussuojia kaikenlaisille kaiuttimille, mukaanlukien Turbosoundit. Ei oo halpoja mutta on tosi hyviä, suosittelen.
 
Yamaha DZR on erittäin hyvä kaiutin, etenkin se yläpää. Subbareiden kanssa Yamaha ei oo vielä ikinä oikein kunnostautunu mutta mainittu DXS18XLF on jo ihan kelvollinen peli.
 
En tiedä mihin tota DZR:aa voisi verrata, etenkään suunnilleen samassa hintaluokassa, ehkä RCF:n ja dB Technologiesin kalleimpiin malleihin. Jos siis pelkästään aktiivivehkeistä puhutaan.
 
Speksejä (watteja/desibelejä/hertsejä) tuijottelemalla ei saa minkäänlaista käsitystä siitä että mitä eri kaiuttimet "oikeassa elämässä" pystyy tekemään, paitsi ihan kalleimmissa vehkeissä. Hintalappu on ainoo mikä merkkaa, kahden tonnin kaiutin on parempi ja tehokkaampi kuin tonnin kaiutin vaikka speksit sanois mitä. Eri valmistajilla ei (vieläkään) ole mitään tapaa tai tahtoa tuottaa sellaista dataa että eri vehkeet olisi keskenään paperilla millään tavalla vertailukelpoisia.
 
Itse jos ostaisin parempaa PA:ta ja lompsasta löytyisi edes vähän rahaa niin miettisin hyvin huolellisesti myös Nexo- ja L-Acoustics-vaihtoehdot. No miksei myös d&b, se vaan tuppaa olemaan melkoisen tyyris tässä kokoluokassa.
 
Mainostan ihan häpeilemättä omaa taloa, Yamaha- ja Nexo-asioissa laita mailia markku@showtekniikka.fi
 
L-Acoustics-asioissa palvelee Intersonic ja d&b-asioissa msonic.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=244834