Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kotsu
Alue:Elektroninen ja elektroakustinen musiikki
Aihe:DAWless - onko tuttu termi kenellekkään ?
Aika:26.03.2021 09:00
Nostellaas tätäkin topickia jos löytyisi lisää "alan" harrastajia.
 
Itse soitellut kitaraa yli puolet elämästä niin tuntui paljon luonnolliselta aloittaa rautapuolelta tämä harrastus. Oon aika samoilla linjoilla SunMutsis kanssa siitä että kun koneella tulee oltua muutenkin liikaa ja itsellä varmaan sellainen luovuus katoisi kun tietäisin että voisin saavuttaa halutun soundin kun selaan niitä miljoonaa eri plugaria. Ehkä tällä tapaa saa myös ajan saatossa luotua omankuuloisemman soundin.
 
Toinen mikä tuli mieleen on kans se, että jos nyt ikinä livenä esiintyy (tuskin) niin en haluaisi tuoda konetta lavalle.
 
Onneksi kaveripiiristä löytyy yksi tyyppi jonka kanssa voidaan keskustella ja pitää syntikka-illanistujaisia. Nyt suunnitteilla on kerätä huomenna kamppeet olohuoneeseen, vähän jammailla ja seurata Thomannin Keys & Frequencies livestreamia hyvän juoman ja ruoan kanssa.
 
Mutta joo, kalliiksihan tämä saattaa tulla. Itse olen ajatellut että kerään tuota kampetta sitä mukaan kun olen omasta mielestä saanut kaiken irti ja oppinut nykyisen syntikan + tiedän paremmin suunnan minkälaista musiikkia haluan tehdä. Tällä hetkellä kaikki kasari ja post-punk touhut kiinostaa eniten. Seuraavana luultavasti hankinnassa analogisyna(moduuli), kun tuon Roland JD-Xi:n analogi-signaalin säätäminen vaatii turhan paljon menussa sukeltamista ja pitäisi päästä pyörittelemään potikoita ja muuta mukavaa. Jossain kohtaa joku sekvensserikin pitäisi hankkia.
 
Kiinoistaisi kovasti nähdä minkälaisia setuppeja teillä on. Itse kun olen vielä vasta-alkaja tässä lajissa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=7&t=242336