Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ituvirtanen
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:LifeSaver modaus, kuvaa
Aika:24.03.2021 20:44
Juho L: Tulin tänne varoitusten saattelemana, mutta tosiaan täytyy se mainita, että tämä modaus tosiaan on potentiaalisesti hengenvaarallinen, koska se luo lähinnä vain illuusion turvallisuudesta.
 
Jos havaitsette maalenkkejä tai muita vaaratilanteita, niin niitä laitteita ei saa missään nimessää käyttää ennen kuin ne ongelmat on korjattu!

 
Oletkos koskaan keikkaillut muualla kuin omassa autotallissa tai keittiössä?
 
Erään talon räystäästä löytyi vaihe. Yhden lavarasian vierestä löytyi himmenninrasia ilman mitään merkintöjä, oli puhdas vahinko, että selvisi ennen soittoa. Kolmivaiherasiasta oli (olevinaan) yksivaihesähköt lavalle mutta kun pihalla ollut grilli otettiin pois käytöstä, lavalta katkesivat sähköt. Lattia- ja seinärasioita on kipinöinyt. Ihme, että kamat ovat kestäneet kaikkea yllättävää. Rasia voi olla maadoitettu mutta kevi puuttuu...
 
Jos voi olla varma, kiva. Jos ehtii testata kaiken, hyvä. Jos on ollut samassa paikassa useammin keikalla ja silti jollain kerralla ilmenee jotain kummallista, se voi tapahtua Suomessa tai ulkomailla.
 
Soittimissani on LifeSaver. Minulle se ei luo valheellista turvallisuuden tunnetta mutta otan mieluummin vähän kipinää tassuille, kuin vaiheen suoraan läpi. Olisi lähinnä typerää jättää tuo lisä käyttämättä. Eikä se edes maksa mitään. Bassolaukussa kulkevat vaihekynä, mittari ja työkaluja, jos joku yllätys edes vilahtaa näköpiirissä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=120325