Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:Otto Tiusanen
Aika:23.05.2019 06:15
Moi.
 
oksatboys: Niin kyllä mutta sinänsä jos Otto jossain mainostaa niin on ihan asiallista laittaa kysymys että "hei etsin viuluopea hesoista. Onko sinulla millaista työkokemusta tai alan opintoja". Eikä sellasesta tartteis loukkaantua kyllä kenenkään.
 
Näin jälkikäteen katsottuna kirjoitin varsin epäselvästi, tarkoitin ketjun aloittajan kysymyksenasettelua ja ennakkoasennetta.
 
Varmasti kaikki oikeasti kiinnostuneet ottavat vastaavanlaisissa tapauksissa yhteyttä suoraan palvelun tarjoajaan, eivätkä ryhdy vauva.fi/Suomi24-henkiseen taustatutkimustyöhön.
 
Tietty, kuka mistäkin syttyy...
 
Ainakin itselle välittyi aloittajan kirjoituksista mielenkiinto ensisijaisesti pedagogiseen pätevyyteen (puhtaasti ilmaiseksi opettamisen takia?), tekninen pätevyys tuntui olevan huomattavasti vähemmän tärkeä.
 
Olen ehkä ajatusteni kanssa yksin, mutta omasta mielestä ilman rahallista korvausta tai kompensaatiota mikä tahansa opettaminen tai tekeminen on tänä päivänä (virtuaali)hatunnoston arvoinen suoritus, etenkin koska raha on edelleen valitettavan monelle kaiken määre ja mitta.
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=240290