Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JereToikka
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:Koulutuksesta
Aika:17.10.2018 18:26
Moonlightguitar: Hei!
 
Olen lukion 2. luokalla opiskeleva henkilö ja olen jo hetken aikaa yrittänyt etsiä tietoa itseäni askarruttavasta asiasta. Asiani koskee siis omia jatko-opintojani lukion jälkeen. Toiveenani olisi saada itselleni hyvin tärkeästä harrastuksesta, eli kitaran soittamisesta (ylipäänsä musiikista) ammatti. Aloitin kitaran soittamisen 8. Luokan alussa ja siitä lähtien olenkin soittanut aktiivisesti useita tunteja päivässä. Olen opiskellut oulu- opiston bändissä 1,5 vuotta ja yksityistunnilla 1: n lukuvuoden tähän asti. Itsenäinen harjoittelu on itselläni suuressa roolissa elämässäni. Olisin todella kiitollinen, jos joku osaisi kertoa, onko mitään mahdollisuuksia päästä kouluttautumaan lukion jälkeen esim. musiikkipedagogiksi tai mahdollisesti johonkin muuhun musiikilliseen ammattiin?
ÄLÄ vastaa tähän kysymykseeni, jos vastauksesi on epäsivistynyt tai ei vastaa kysymykseeni.
 
Kiitos!

 
Heippa,
 
Edellisten mainitsemien ns. "virallisten" reittien lisäksi pystyy hakemaan mentorointia myös yksityisesti musiikkiuran tai opetusuran kehittämisessä. Se sopi ainakin meikäläiselle, kun sitä linjaa kuljin pääosin heti lukion jälkeen ihan nykypäivään asti.
 
Mentori, jolta minulla on hyvää kokemusta on Tom Hess. Hänellä on maksulliset kurssit muusikkouraa varten http://tomhess.net/MusicCareer.aspx ja opetusuraa varten https://tomhess.net/EliteGuitarTeachersInnerCircle.aspx
Molemmista on hyviä kokemuksia itsellä useamman vuoden ajalta.
 
Riippuen luonteestasi jompikumpi tai molemmat noista voi olla mielekkäämpi kuin AMK. Voi olla myös toisin päin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=238418