Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Konetaustat - Huijausta vai tekniikan suoma apukeino?
Aika:07.08.2015 23:24   (muokattu 08.08.2015 00:13)
KoskPaavo:
Noitahan riittää, nämä ovat ns oikeita huijauksia , väitän että tuhannet bändit käyttävät näitä jokaikinen päivä:http://www.guitarbackingtrack.com/bts/Santana,_Carlos.htm

 
Tuskin, suuri osa on äänentasollisesti ihan hirveetä gm-midi kökköä mp3 muodossa, kuulee varsinkin rumpufilleistä, ei ole tätä päivää nuo soundit.
Löysin tuolta myös yhden Chicagon levypohjan josta oli kitarat veks, en tiedä miten tuo muuten onnistuu kuin masternauhoja editoimalla ja sen laittomuudesta lienemme yhtä mieltä. Tai no, noihan niitä softiakin joila tuo onnistunee http://www.guitarbackingtrack.com/play/chicago/25_or_6_to_4.htm
Tuossakin oli todella huono äänenlaatu, ei noilla ole bandikäyttöä. Mutta kitaroita voi treenata, saa soittaa 60-luvun huippubandin kanssa ;-)
 
Sen sijaan netista suoraan kopsattu editoimattomia miditaustoja käyttää tänäkin päivänä ainakin yksi kuulemani bandi, nimiä mainitsematta. Todellakin, bandi, ei omb.
 
Mitä tulee treenipohjiin, niitä saa kaupallisena oikeitten soittajien soittamina kuin myös you tuubista löytyy runsaasti todella laadukkaita taustoja, tosin ei suomi-turvetta jos hakee haetar mussaan taustoja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=228707