Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tth69
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Mystinen palastrato-projekti
Aika:05.12.2013 08:57
Heipä vuan kaekille. Onko Ol' Joe jo ottanna toesennii kupposen? Nyt sitä tulloo tuassiisa! Minnäi otan. Vuottaakkee tunti - no vot. Heti on parempi.
 
Muistattako työ sen Bonkin? Se Gullisenin höspö poeka, joka keksi niitä värkkilöitä ja piirtelj' possuloita joka paekkaan. Sillä oli se virma. Mulla on kanssa vähän samanlaenen viritys ollunna jo meleko pitkään. Paitsi että ei oo tarvetta piirrellä niitä possuloita, kun se sikapossuilu onnistuu ihan luonnostaan. No se meikäläisen virma on HsS. Hirvosen siivous ja siunaus. Motto on kanssa selevee pässinlihhoo. Myö hauvattaan halavalla ja syvälle. Nii että eläpä oo Jaska moksiskaan. Tuttavat pannaan multiin tuplahintaan. Tuumasin että kaepa se on pantava nämä keppihommat saman virman piikkiin. Tuommosen värkkäsin:
 
https://picasaweb.google.com/112058 … teriumTremendus#5953783186976991970
 
Pistin varuilta peukalonmerkinkin ettei tarvii erikseen ehtiä. Tarkempi kakara se huomovvaa, että se siivous on meleko pienellä kirjotettu. Minkä taotta - sitäpä passaapi jokkaisen päessään miettiä.
 
Niin mutta juu! Se kaula olj' kesken vielä. Tähän asti oon lakkaamatta puuhastellu, mutta nyt piti ruveta lakkaamaan. Siinäpä on pari päevee männynnä. Ja suattas männä vielä muutama lissee. En kyllä jaksas malttoo. Pitäs välillä piästä ruuvoomaan. Muutama juttu on tullunna opittua. Ensinnäkkii se, että liika tinnerin haestelu johtaa savonkielen hallintaan. Alakaa mutkat loeventua mukavasti, ku siinä höyrylöessä höyräkehtää. Toenen on se, että se Hendrixi alakaa kuulostammaan entistä ouvommalle. Kolomannen lakkakerroksen jäläkeen melekein jatsille. On se kyllä eri epeli! Hirmu kuasussa sae tehhä monta levyä, vaekka meikäläinen ei ees selevin päin piäse ku levykaupan portaille. Tae no oli meillä kerran yks levytys. Mutta meijän stemma olj' kyllä jo loppuvaeheessa konjakilla kyllästetty. Mukava keikka oli. Taksilla kottiin. Lisäks tiiän nyt sen, että nitroselluloosalakassa on monta tuttua juttua. Nitrot on mulla purkissa varuilta. Selluloosa - en sano kenellä. Ja lakkaa EI kannata sivellä alkydilakan piälle. Sempä ne kyllä siinä nitropurkin kylessä taes maenita... Btw tässä pieni mainospala! Kotimaista pikanitrolakkaa saapi näiltä myyjiltä:
http://www.lvc.fi/jalleenmyyjat
Kävin kuopion kuakelista hakemassa ja olj' halapoo. Melekein litran purnukka 22 ekua. Pitäs riittee parriinkymmenneen kaulaan. Suapa nähä kestääkö nuppi tuommosta miäree haestella. Suattaa vaehtua jo ruåtsiks puolessavälissä urakkata.
 
Laittelin niitä helmisimpukoita kanssa. Ihan söpönen tuli, mutta hirmu tarkkaan piti muistella mihin välikköön niitä piti napsutella. Tämmönen siitä tuli:
 
https://picasaweb.google.com/112058 … teriumTremendus#5953783175609337282
 
Sitten heti piti ruveta sotkemmaan!
 
https://picasaweb.google.com/112058 … teriumTremendus#5953783269846552706
 
On sitten ruostesuojattu tämäkin laitos. Välillä tein kyllä mukaviakin juttuja. Että oo varmaan pannu merkille,mettä oon ihan vintake itekkii ja tykkeen vanahoista jutuista. Sempä taotta vaemonnii kanssa männöö ihan ihan mukavasti. Se männöö mänöjään ja minä mään talliin. No. Löysin aetoo asijata.
 
https://picasaweb.google.com/112058 … teriumTremendus#5953783211503221202
 
Kylläpä tuli nostalkinen olo. Jos tämä kelepoo Jakuvaarin konepellille, niin suapi kelevata Hinkkasellekkii. Pistin varuilta kahteen kertaan. Nyt on hyvä! Kato ite:
 
https://picasaweb.google.com/112058 … teriumTremendus#5953783240183524146
 
Nyt kun sen kaulan saes pois kuleksimasta ja valamiiks, niin piäsis tuassiisa siunaelemmaan. Voesin pittee hiät tuolle plontille ja vaahteramäen kaulalle. En kyllä oo vielä ehtinä sovitella niitä keskennään, mutta pakkohan se on mahtua ku on vihitty. Niin että tämmöstä eilen ja huomenna lissee. Elekee tukehtua pullaan. Ja muistakkee kahella se tuntematon potilas huomenissa. Nii että heippa vuan ja mukavata juhloo!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=220054