Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tth69
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Mystinen palastrato-projekti
Aika:10.11.2013 10:49
Voe pojat! Nyt tulj' joulu etuajassa savvoon!
 
Kävin eilen niitä kauloja sipistelemässä. Olipa monta. Eikä siinä vielä ihan kaekki. Oli niin monta bodia, että olis ruumisauton kanssa pitänä lähtee. Onneks se on jo talaviteloilla. Kyllä sitä rompetta tarttu mukkaan yli oman tarpeen tälleennii. Ihan mahoton kauppamies oli vastassa. Keräsin siinä niitä leekoja ja sitten sanoin, että tuon verran voisin maksella, niin sano että ota sitten vähän lissee... No otin! Otin vielä yhen niistä ruumiista. Se oli jo melekein valamiiks tuhkattu kun se oi sitä saarnia. Ashes to ashes - vai mitenkä ne sannoo?
 
Kotimatkalla meinasin kävästä ensin ojassa ja sitten männä lossilla pitkäks, kun piti sitä nettiä näplätä. Yritin katella, että mitä tuli ostettua. Samassa hommassa mäni koko eilinen ilta. Onneks emäntä lähti keikalle. Sitäki pyyvettiin. Kaveri pyysi, kun sillä on niitä. Vaemo piäs salliin sisälle. Siellä oli joku ruotsinsuomalainen pyromaani. Se Sillanpiä. Se olj' kuulemma liekeissä.
 
No sillä ajalla kun tytöt sammuttelj' sitä kuumakallee siellä hallissa, niin minä se kävin lainelautaelemassa. Niillä ATK vehkeillä kuitennii vuan, kun en tykkee tuosta veestä. Siis järviveestä. Enkä kyllä merj'veestäkään, jos se on kylymee. Vesj' on niin märkee. Mutta en kyllä löytäny mittään. Tai löysin kyllä, mutta en just sitä mitä olin ehtimässä.
 
Voepi olla, että nyt kyllä tarviisin apua. Tarviisin kuulemma muutennii, mutta ei männä nyt siihen. Pistän tuonne omille sivuille kuvan tuosta meipöli-kaulasta. Sanokee nyt ihmeessä, että kenenkä tekele se on! Minnen tiiä. Siitä lavasta joku on rapsutellu nimet pois. Vissiin tuli pänksit eikä löytäny saman nimistä heiloo tilalle. En tiiä mikä tulj'... Kahtokkee sieltä. Ite löysin melekosen lähelle samanlaisia, mutta ei ihan justiisa kuitenkaan. Varmaan se on joku Kiinan kutale, mutta on se suora. Ja siinä on leima perässä. Olisko ne luullu sitä porsaaks ja lätkässeet luomulihamerkin varuilta takamukseen?? Mutta ei ne kyllä ihan selevänä taennu olla, kun siinä lukkoo "QC BASS 03". Se basson B on kyllä vuan puolikas ja siinä se näyttää P:ltä. Passoks luulivat, vaekka on kitaran kaula! Vissiin se 03 on romillet tarkastajan veressä. Varmaan se on kuitennii joku rimpula, mutta senpä taisin jo mainita. Halavalla sain. Jospa se on niitä harleypenttosia, harleypennettoneita ja geeälliä - mitä näitä vinkuroita on. Se viimenen olis kyllä paras, kun siinä on vähiten kirjaimia. Suapi dekkaalin halavalla.
 
Voipi se kyllä minun puolesta olla WD varakaula kanssa. Niillä on samanlaisentapasta piätä kaupalla. Ihan se on muuten hyvä, mutta se puu on mahottoman kovvoo. Äsken huitasin vahingossa sillä nilikkaan ja vielä on kippee. Se toinen kaula, minkä laitan kohta kuvvaan on varmasti joku fenteri. Tai siinä ainakkii lukkoo sillä laella. Ilimeisesti entinen omistaja on ollunna näkövammanen, kun se teksi on sillälailla koholla. Suapi sormella sivellä ja tietää mikä keppi on seuraavaks vuorossa. Joku on varmasti kiusallaan mualannu siihen jotaki sinistä lappaan. Onneks sitä ei näy muuten kun siinä pultin navassa. Ovat suaneet pestyä loput poekkeen...
 
Tämmöstä tällä kertoo. Elekee muuten sanoko sille Herra Fletcherille mittään tästä. Sillä mänj' monta viikkoo sen kaulasa kanssa. Minäpä se ostin vartissa kaks :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=220054