Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ruuhkatukka
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Lucky Monkeys Lappeenranta
Aika:14.03.2013 15:07
Itse olen soittanut kaksi kertaa kyseisessä kuppilassa ja kivaa on ollut!
Illan järjestäminen on sujunut helposti ja kaikinpuolin vaivattomasti, eli pitäjälle kiitokset siitä.
Mukava henkilökunta ja hyvä palvelu. Eli ei katsottu muusikkoa kuin varasta, kun itse haet tiskin takaa limpparisi tai kahvisi (luonnollisesti, vielä kun baari on kiinni alhaalla). Yhteistyö siis toimii ja molemminpuolinen luottamus on säilynyt.
Jopa kadonneet tavarat löytyivät jälkeenpäin ja löysivät tiensä kotiin.
 
Lavatekniikka ei ole parasta mahdollista, mutta ei sitä voi odottaakaan. Kaukokaapelissa paikkoja pimeänä, yläpään toinen kaiutin/sen kaapelointi reistaili, lavan monitorointi kohtuu laaduton... Lisäksi miksaajaa ei saa talon kautta, se pitää tulla omasta takaa (mikä voi onnistuakin kahden bändin kanssa ihan hyvin - tai sitten ei), tai voi ostaa talon kautta puolella satasella. Ilmaiseksi (pkv. maksulla) saat kyllä puhelimessa neuvoja pöydän käyttöohjeissa.
Talon kautta ostettu äänimies oli kyllä asiansa osaava ja kiinnostunut muutenkin. Ei ollit elämäänsä kyllästynyt, muusikoita vihaava sankari.
 
Talo ei tarjoa varsinaisesti ruokailua vaan, pienessä takahuoneessa tyhjen kaljatynnyreiden ja kompuran takana on jääkaappi jossa löytyy roiskeläppää, leipää yms. Suosittelen kumminkin tarkistamaan "jo avattujen tuotteiden", kuten voin kunto sillä viimeksi se oli jo menetetty. Voi oli kasvattanut epämääräisiä raajoja ja oli saavuttanut tietoisuuden niin sanotusti. Mutta lähiympäristöstä löytyy kyllä oivia ruokapaikkoja.
Kaljat eivät ole ilmaisia vaan "henkilökunta-alennus" on voimassa artisteilla. Artisti maksaa.
 
Me otettiin niin paljon takkiin molemmilla reissuilla yleensäkin, että tehtiin semmoinen päätös et otetaan sisäänpääsymaksu pois ja ilmainen sisäänpääsy kaikille - AVOT!
Huigeen mageet mahtibileet saatiinkin aikaiseksi. Porukkaa oli kun pipoo ja jengi diggas musasta ja oli siinä hetkessä mukana. Tämä tuli aikamoisena yllätyksenä, kun aikaisemmin vaikutti ihan siltä, että koko kylä on autioitunut.
 
Tosin, ei ole välttämättä houkuttelevaa lähteä Tampereelta ajeleen Lappeenrantaan pelkällä lippuriskilläkään joo, ymmärrettävää.
 
Mutta kuitenkin, hauskoja reissuja Lappeenranta ja Lucky Monkeys on tarjonnut, hauskoja ihmisiä siellä ja muutenkin kiva kaupunki.
Näin ollen voin sanoa;
 
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=206804