Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:LifeSaver modaus, kuvaa
Aika:24.10.2011 19:44
guitarras electricas:
Siis HÄH? Et kai sä tosissasi esitä, että sulta tai Foxilta kannattaa tulla kysymään yhtään mitään näistä asioista? Ettehän te mitään tiedä - tai osaa selittää miksi jokin on niin kuin se on. Tämä säie on ollut täällä vuosikaudet jo auki. Miksette ole selittäneet asioita jo alunperin auki ja korjanneet asiavirheitä, jos teillä on mukamas homma hanskassa? Tosiasia: ei teillä ole...

 
Jaa tänne oli tällanenkin postaus muokattu.. 8)
 
Selkeesti sopivaa FAQ-thriidissä. Se voi olla ettei me mitään tiedetä. Siltikin kannattas olla nyt hivenen asiallisemmin, ettei me pahoteta mieltämme, se on ihan siinä kintaalla kyllä nyt.
Tuo ns. "tosiasia" - eikö se nyt vaan ole ainoastaan SINUN henkilökohtainen mielipiteesi?
Jatkoa odotellessa..
 
http://murobbs.plaza.fi/elektroniik … kitaristin-life-saver-kytkenta.html
 
Tuon kuvan käytöstä voidaan olla montaakin mieltä..tosin itsehän jo kirjoitit:
Selvitellään vaikka privana mikä tyylissäsi tökkii.
 
Odottelen tässä sitä selvitystä. Samalla voimme keskustella joistain copyright-jutuista - tuohan on eräältä sivustolta kotoisin, eikä webmaster muista siihen lupaa kysytyn?
 
Kuvasta vielä, totesit, että
En ole kiinnostunut näkemään kato-määki-tinasin-lifesaver.jpg kuvaa joita Muusikot.net ja netti on täynnä. En niistä viisastu yhtään enempää kuin mitä jo tästä aiheesta tiedän. Eikä viisastu kyllä kukaan muukaan.
 
Kuitenkin takaan ja alleviivaan, että tuosta kuvasta on ollut hyötyä muutamallekin henkilölle. Mikä muuten laittoi valitsemaan juuri tuon kuvan? Onhan se ihan siistiä työtä, mutta olisit laittanu omasi siihen, niin oltais nähty miten onnistuu tinailu.
Tosin, nythän ne Murolla luulee, että se on ite tuon kasannut.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=120325