Muusikoiden.net
07.05.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 26.04.2024 - Instagib


Päivämäärä:pe 26.04.2024
Esiintyjä:Instagib
Paikka:Espoo, Kupla
Lisätietoja:Aloita wappusi yhdellä kaikkien aikojen tapahtumista, kun paikallinen rock-pumppu Instagib heittää debyyttikeikkansa Tapiolan Kuplassa perjantaina 26.4.2024.

K. Taskisen mielen pimeimmistä syvyyksistä louhitut sävellykset ja yhteistyössä J. Kiirikin kanssa luodut tummasävyiset lyriikat käsittelevät oivaltavalla tavalla ihmisyyden ongelmakohtia, pelkoja sekä toiveita ja nykyajan hömpötyksiä, kuitenkaan unohtamatta perinteisiä metallimusiikkiin kuuluvia sankaritarinoita, kuten vaikkapa Luutnantti Hiroo Onodan taistelua Filippiinien saarilla vielä 30 vuotta toisen maailmansodan päättymisestä.

Kvartetin musiikin tyylisuuntana on perinteinen kitaravetoinen heavy metal, jossa hieman nyökkäillään power metal -vaikutteiden suuntaan sekä nautitaan ajoittain tunnelmallisista syna-mausteista. Luvassa toki myös kovaa tykittelyä ja bängeririffejä, eli saletisti jokaiselle jotain!

Nämä vuosien 2012-2024 aikana luodut teokset on nyt vihdoin saaneet arvoisensa sovituksen moderneille orkesterisoittimille, ja ovat nyt ensimmäistä kertaa kuultavissa ennen bändin debyytti-EP:n julkaisua hamassa tulevaisuudessa.

Ovet 19.00,
Showtime 20.00
Ei pääsymaksua
Internet:https://on.soundcloud.com/m9LE4yZEL1t7icQ9A
https://fb.me/e/4gNEDPWEm
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!