Muusikoiden.net
07.05.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 26.04.2024 - Cheap Disasters


Päivämäärä:pe 26.04.2024
Esiintyjät:Cheap Disasters

Bad Valentines
Dharma Guns

Paikka:Helsinki, Playhouse Bar
Lisätietoja:Tervetuloa 26.4 viikonlopun käynnistävään Spring Rumble rock’n’roll riemun keskuuteen Vallilan Playhouse Bariin, kun lavalle astelevat debyyttikeikkansa soittava Dharma Guns, alkutaipaleensa lämpimäksi virittänyt Bad Valentines ja jo vähän pidempään vaikuttanut Cheap Disasters.
Liput ovelta: 8¤
Ovet: 19:00
Soitot alkavat klo 21:00
Tule Playhouse Bariin! Me olemme siellä teitä varten!


DHARMA GUNS

Dharma Guns vannoo vanhan koulun katurockin ja protopunkin nimeen. Singalong-kertsit, räyhäkkäät kitarat ja likainen groove Helsingin laitakaupungin viemäreistä muistuttavat, mistä rock’n’rollissa olikaan kyse.

https://www.facebook.com/dharmaguns.official

BAD VALENTINES

Tuore, viime vuoden elokuussa syntynyt helsinkiläinen viisihenkinen rock-tulokas Bad Valentines tarjoaa yleisölle freesillä ja ammattitaitoisella otteella mukaansatempaavaa rock´n´rollin ja punk rockin sekoitusta, jossa 1970-luvun arenarockin melodisuus ja tunnelma yhdistyy punkin tempoon ja pienen ihmisen puolella oleviin kantaaottaviin sanoituksiin, jotka kulkevat luonnollisesti englanniksi bändin solistin Jonnan, ollessa kolmikielinen.
Bändin muut jäsenet ovat tunnettuja Helsingin rock-skenessä taustoistaan lukuisissa bändeistä, kuten pitkänlinjan bändit Plastic Tears ja Daggerplay.

https://www.facebook.com/BadValentines

CHEAP DISASTERS

Cheap Disasters on tuonut punkahtavaa streetrockia ihmisten sydämiin vuodesta 2015.
Pääkaupunkiseudulta oleva yhtye luottaa musiikissaan rullaavin ja tarttuviin kappaleisiin synkillä sanoituksilla ihmissuhteista ja elämästä yleensä.
Cheap Disasters koostaa tällä hetkellä valmiiksi esikoisäänitettään.
Yhtyeen alkutaipaleen Spinal Tapmaisen rumpalien vaihtuvuuden jälkeen kokoonpano on vakiintunut nykyiseen muotoonsa: Olli/ rummut, Riku/ basso, Dani/ leadkitara, Marcus/ komppikitara ja Milla/ laulu.

https://www.facebook.com/CheapDisasters
Internet:-
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!