Muusikoiden.net
05.06.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Joel H. (#66842)

Rekisteröitynyt:26.01.2007
Viim. kirjautunut:05.06.2024
Viim. aktiivinen:05.06.2024 11:31   (5h ja 50min sitten)
 
Kotisivu:https://www.facebook.com/frailmusic/
Paikkakunta:Nurmijärvi
 
Avatar:
 
Kuvaus:Soitan kitaraa Frailissa.

Tällä hetkellä käytössäni on:

Kitarat:
Esp Ltd Peenix 1000 SW
Fender special edition esquire custom gt
Harley Benton JA baritone

Vahvarit:
Mesa Boogie triple rectifier rev G
EVH 5150 III 100w
Vox AC30CCH
Kemper + remote

Logic pro X, apogee ja macbook

+läjä speduloita
 
Allekirjoitus:
 
Musiikkinäyte:https://www.youtube.com/watch?v=cqPtfuC8MEw

Omat kuvat

27.09.2023 21:09  -  554×1200  -  127 kt.
11.01.2023 09:25  -  905×1200  -  193 kt.


Maihinnousu »

Joel H.


Huoneet »

7-kieliset kitarat
Gibson-komero
Haikein putki
Macintosh -huone
Marshall
Mesa/Boogie
Mnet - Kimppatilaukset
Pelaajat
Radix-, Cherub- ja Tesla -huone


Kommentit

markus83: Moro! 6505-setti ei soundillisesti sitte napannutkaan, vaikka 5150 II:lla tehtiinkin ekan levyn kitarat.. ENGL on tällä hetkellä kova ;)
VIPMetal: Terve Jokke! Löytyipä tuttu mies nimimerkin takaa... Äijällähän on musaroinaa kiitettävästi, ja joistakin oot jo luopunu. =)
VIPMetal: Terve! Joo menin sitte yövuorossa hairahtumaan, kun olin myyny kakkoskitaran pois ja etsiskelin stratoa kotikäyttöön. Noh, oli 800¤ myynnissä ja siinä sitte tuli niin iso kiusaus, et joutu ostaa pois. Kyllä se pörisee mukavasti, heitin Tung-solin putkia
VIPMetal: sisään ja edellisellä käyttäjällä oli pari JJ'tä siellä ja iloiseksi yllätykseksi NOS Telefunken ECC83 Made in Germany. Meinas lirit mennä housuun.. =) Sen panin clean-kanavan input/gain (v1) putkeksi ja on kyllä niin lemmin soundi! TS9:llä tekis mieli...
VIPMetal: boostata sooloja, mut vietävä ku pitää laulaakki, niin kiirehän siinä tulee ja sitten kun on niin turkanan nopeita biisejä... =) G-major olis ehdoton efektiks, tuo Lexicon ei pelaa ton kans, kun siinä globaali wet/dry säätö, pitäis se tremolokin kuulua!
VIPMetal: Sillä vois saada ton soolosoundinkin kasaan, mut putkahti autoon 800¤ remontti heti perään, niin ei oikein nyt naurata... =) pitäiski lähteä hakeen autoa huollosta ja töihin illaks. Tottakai saat testata kamoja, kun nähdään! =)
muna247: Joo ei viitti piuhoja tuhlata noihin purkkeihin, kochi soi niin nätisti ihan itsekseenkin. Taisitte olla meidän (trakooma) kanssa samassa tapahtumassa esiintymässä nurmijärvellä :D
SH1THEAD: Moro, en ole vielä treenikämpällä kerennyt käydä testaamassa mutta pikkuvolumeillakin aukeaa hienosti. Tuliko ohjekirja ja todistukset perille?
SH1THEAD: Hyvä homma. Sitten vaan rakentamaan 5150+Recto yhteissaundia ;)
terov: Katos Joelihan se siellä:)....joo piti investoida kunnolla, niin ei voi laittaa enään kamojen piikkiin huonoa soittotaitoa:).......eikös se oo niin, että soittokamoilla sitä soitetaan:)
VIPMetal: Mitä mies?
VIPMetal: Joo koitethan tossa vääntää äänitykset kesän aikana omalla studiolla. Tomikin alko vaihtamaan Kochin kamoja Mesaan, Single Rectifierin laitto. Syyskuun lopussa pitäis olla valmista ja Watercastlessa miksaus 10 päivää. Kivaahan tuo on!
VIPMetal: Mitäs Ora??
VIPMetal: Ääh, koittakaahan ny... Moon kuitenkin fani! Äijillä oli hyvä meininkiä silloin kun oltiin vielä nuoria ja kauniita! =)
horseface: Kiitokset kaupoista!
poliisimestari: Kaapelit vaihtoi omistajaa. Kiitos kaupoista.
Tume95: Hyvät kaupat! Lämmin suositus.

Yhteensä 17 kommenttia. Lisää kommentti!