Muusikoiden.net
08.06.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Tangled** (#25186)

Rekisteröitynyt:27.05.2004
Viim. kirjautunut:16.03.2006
Viim. aktiivinen:16.03.2006 21:03   (18vuotta, 88vrk, 11h, ja 19min sitten)
 
Kuvaus:Entinen rastallinen rumpalityttöhän minä :) -89 syntynyt, eli vielä hyvin nuori ja kokematon rumpujen maailmassa. Tampereen lähistöllä asutelen. Kangasalla tarkemmin, mutta ei sitä paikkaa kukaan ikinä tiedä.

Innostus on kova ja kehittymisen halu valtava. Vasta pari vuotta tullut aktiivisesti soiteltua, eli kauheasti on opittavaa. Koskaanhan ei voi täydelliseksi rumpaliksi tulla, mutta mahdollisimman lähelle sitä pyritään. (joka tosin vie aivan liian kauan ihmiselämältä) Tavoitteet on luotu korkealle ja koko ajan uutta oppiessa niitä nostetaan. Jotta niitä tavoitteita saavuttaisi ja uusia voisi tehdä, on vannottava tiukan harjoittelun nimeen. Joka tottakai vie paljon aikaa ja osaa elämästä. Mutta sen kautta rumpaloinnista on tullut se tärkein asia.

edustan sitä pientä, mutta kasvavaa ryhmää, jotka ovat omaksuneet "kädet auki" soiton idean. koskaan en muuta kun pakon edessä tule käsiä ristiin soitteassa laittamaan. tämä on johtanut siihen, että vasen käteni on aivan yhtä vahva kuin oikea ja mielestäni tuo helvetin paljon lisää soittoon. "rumpujensoiton filosofiastani" saa kysellä toki enemmän, mielelläni vastailen (:

Diggailen vanhempaa ja uudempaa rockia, mutta heviä nykyään eniten. Myös raskaampaa gospelia tulee kuunneltua. Kaikki Antti Tuiskut ja Raimssit perseeseen! Teinix musaa ei tueta. Pissismi sucks!

Listaa hyvistä bändeistä:
*Guns N' Roses
*Hanoi Rocks
*Motörhead
*Metallica
*Iron maiden
*Stratovarius (Kotipelto)
*Nightwish
*Diablo
*The Rain
*Oratorio
*Children of Bodom
*Manzana

Setistä jotain pikkuisen.

itse kannuina Pearlin target (10", 12", 14", 20") sekä välillä fiiliksestä riippuen 16" exportin lattiatomi. pelteinä on staggia ja wuhania. välillä on setissä 6 peltiä kiinni, välillä mennään kahdella. ständeinä pearlia ja tamaa. kalvoina evansin g2 ja virpassa genera.

Kapuloina käytän Aquarianin hiilareita sekä Vic Firttejä.

Ja Malmbergin Heikille kuuluu kiitos, näissä fiiliksissä rumpaloinnista en olisi ilman sitä.
 
Allekirjoitus:Huominen on eilinen jo ylihuomenna.

Omat kuvat

20.07.2005 17:28  -  800×600  -  76 kt.