Muusikoiden.net
05.06.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: GroundFloorAnxiety (#22940)

Rekisteröitynyt:29.03.2004
Viim. kirjautunut:15.12.2006
Viim. aktiivinen:15.12.2006 13:57   (17vuotta, 176vrk, 16h, ja 23min sitten)
 
Kuvaus:Minä täällä hei!

Olen eksynyt paikkaan johon en taida kuulua. No ei se mitään. Sitä tapahtuu minulle usein! Asioihin voi sopeutua. Siis, minusta on tuleva muusikko..

Öh, urani ei ole vielä edes lähtökuopissaan. Aikoinani olen kokeillut nokkahuilua, kitaraa, bassoa, pianoa ja epäonnistunut. Enää on jäljellä ääneni ja pääni, jonka soluriepuja yritän kovasti tuhota elämäntavoillani.

Miten siis tulla muusikoksi?

Olen harkinnut ruumiini rappeuttamista alkoholilla, tupakalla ja kahvilla. Otin ylimääräisiä paineita elämästäni. Sain tuskanhien kihoamaan otsalleni ja kynän paperille. Kirjoitin sinne sanoja kuten TUSKA ja RAKKAUS ja ITSEMURHA. Huomasin tekeväni teiniangstia tihkuvaa sanoitusta olemattomaan biisiin. Siis tämä ei ollutkaan oikea tie. Täytyy löytää lahja.

Nyt kirjoitan. Kirjoitan, kirjoitan ja kirjoitan. Yritän löytää oikeat sanat ilmaisemaan jotain mitä en ole edes kokenut. Hyödyttääkö? Ei. Siispä kirjoitan nyt siitä mitä haluaisin. Haluan elämästäni traagista. Epäonnistun siinäkin. Ei alkoholisoituneita vanhempia, ei historiaa lastenkodissa, ei syömishäiriöitä, ei itsemurhayrityksiä. Ei edes yhtä isompaa välirikkoa perheen kanssa! Mistä minä voin maailmalle kertoa? Minulla ei ole merkittäviä patoutumia tai muuten ikävää elämää.

Ja se rakkaus. Kukapa ei tietäisi mitä se on. Ruma sana.

Yleissivistys ja isosiskoni pelastaa minut. Ainakin toivon niin. Huomaan maailman koostuvan muustakin kuin napani lähiympäristöstä. Meillä on yhteiskunta, joka ei toimi. Haluan jakaa ajatukseni maailmasta ja kysyä jokaiselta: miksi? Nyt kirjoitan sademetsistä, köyhyydestä, orvoista, Osamasta ja Juniori Bushista, Coca-Colasta, saasteista, orangeista, makaronista, syövästä, Jumalasta, alkoholismista, rutosta, otsonista ja miljoonasta muusta pikku probleemasta.

Haluan ison E:n koristamaan paitani rintamusta, Eko-nainen. Ja maailma pelastuu!

Noh, siis siirtykäämme taas napani lähiympäristöön. Olen 17 vuotta. Asun Sodankylässä itsekseni ja toimin viikonlopputyttärenä. Käyn lukion ensimmäistä vuotta vaihtelevalla menestyksellä täällä kirkonkylällä. En harrasta mitään järkevää. Kirjoitan, opiskelen ja juon kahvia. Minulla on keltaiset hampaat. Paheitani ovat tuurijuoppous ja satunnainen sauhuttelu. Olen myös ilkeä ja omahyväinen. Ja minulla on alemmuuskompleksi.

Hymyilen paljon ja minulla on kiva elämä ja kivoja ystäviä. Ja onhan minulla tottakai rock-uskottava ääni, josta saa vielä tummennan kuubalaisilla sikareilla ja viskillä.

Musiikkia: The Cure*Depeche Mode*Nick Cave and the Bad Seeds*Mötley Crüe*Nikki Sixx*Lynyrd Skynyrd*REM*CMX*YUP*Ismo Alanko*Led Zeppelin*Kotiteollisuus*Musta Paraati*The Darkness*The Ark*Marilyn Manson*Björk*Yö*Iggy Pop*The Crash*Wimme*Angelit*David Bowie*Nine Inch Nails*Skunk Anansie*Ozzy*HIM*Sisters of Mercy*Liekki*Lou Reed*Weezer*Weeping Willows*ABBA*Mokoma*The Beatles*Elvis*Janis Joplin*Nirvana*Iron Maiden*Uriah Heep*Guns and Roses*Ramones*The Smiths*Morrissey*Primus* Itä-Saksa*Rinneradio*Louis Armstrong*John Lennon* Näitä suosittelen jokaiselle ja jos jäi jotain oleellista väliin niin huomauttakaa.
 
Allekirjoitus:Take these broken wings and learn to fly -Lennon, McCartney-


Gallup »

Tästä näet miten GroundFloorAnxiety on äänestänyt Gallupissa.

Arvio rahankäytöstä musiikkiharrastuksessa? Ei lasketa aloitusta...: Alle 10 euroa /kk
Arvosi musiikin alalla: pystyt: Kuuntelemaan sitä
Bändinne tyhmin jäsen?: Kaikki
Hidastaako joku jäsen bändin etenemistä ja kehittymistä?: Minä itse
Kannustaako ystäväpiirisi/sukulaisesi sinua soittamaan?: Neutraaleja
Kuinka kauan bändinne on soitellut?: 0-1v
Kuinka kauan treeninne kestävät?: Mitkä treenit?
Kuka bändistänne säveltää biisit?: Kitaristi
Kumpaa pidät tärkeämpänä?: Molemmat yhtä tärkeitä
Kätisyytenne?: Ei minulla ole käsiä
Liittyykö bandinne treeneihinne alkoholi?: Ei
Missä mielentilassa mielesi tekee soittaa?: Surullisena
Mitä bändikämpältä puuttuu?: Koko bändikämppä puuttuu
Mitä musiikki on sinulle?: Vittuillakseni soitan
Muusasi on: Tyttöystävä/poikaystävä
Muusikon juoma?: Kalja
Muusikon ruoka?: Jokin muu..
Onko laulajanne: Nainen / tyttö
Paras rockmusiikki tulee: 70-luvulta
Pidätkö itseäsi bändissä parhaana? Oletko muiden yläpuolella?: Kaikki muut vain tuhlaavat aikaani urallani.
Tärkein rock-bändissä?: Muu
Ärsyttävyytesi: annat kavereille neuvoja: Usein, pyytämättä ja aina perusteellisesti

Omat kuvat

19.11.2004 21:20  -  682×512  -  29 kt.