Muusikoiden.net
04.06.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

22.03.2010: Larskan roippeet


Kielet:
Epiphonen sg-400:
Päivitystä kun on vehjekkin tutumpi. joo se on kaunis, mikit ei kovin hyvät, vaikka tallaan onkin vaihdettu monien vihaama ja parjaama emg-hz4. Sellaisen amerikansaundin kitara.

Miinuksena ettei oikeen tahdo hienovirettä löytyä, mutta kyllä tää särö runttaukseen toimii.

Squier stratocaster:
Koreassa valmistettu stratocaster ei siis mikään stratti tai affinity. Tarkkaa valmistusvuotta en tiedä ostin sen käytettynä vuonna 2001 Epäilisin valmistusvuodeksi 95tj.

Olen modannut tallapaikalle kent armstrongin single coilin kokoisen humbuckerin ja hyvin möyryää tämä. Tärkeinpänä elementtinä on tarraroilla päällystys joka saa soittimen kuin soittimen näyttämään todella naurettavalta. Tämä tarttisi jo hieman kilometrihuoltoa, liikkuvien osien vaihtoa ja nauhojen hiontaa.

Hintalaadultaan juuri sellainen missä käyttöarvo on huomattavasti raha-arvoa kovempi. En luopuisi.

IBANEZ EW20LASE-NT LH
Uusin hankinta eli hetken mielijohteesta päädyin ostamaan pitkään jo haikailemani teräskielisen akustisen kitaran. Kitarassa on b-bandin lisensoitu piezosysteemi, joka vähäisten kokeilujen perusteella toimii oikein hyvin. Yksilö on viimeistelyltään lähes virheetön ja muutenkin oikein silmiä hivelevä. Meitsi tykkää.

Vahvistus:
Randall rg 50tc. Putkilla varustettu säröhirmu välttävillä puhtailla. Hienoa ominaisuutena kummallekkin kanavalle omat boostkanavat. Saa ääri heavysundit ja mukavia välimalleja säröistä. Hintaansa nähden ihan ok ensimmäinen putkipeli.

Ite tehty 2x12 kaappi tämäkin faijan peruja 70-luvun lopulta.bassovoittoinen mörkö joka painaa jumalattomasti ja jota ei ole ilo liikutella.

spesset:
bossin ds-2
Ostin koska tarvitsin säröä. Tehokas ja monipuolinen, enemmän sellainen säröisen rockin kuin heavyn pedaali.

boss compura:
Vielä opettelen käyttöä mutta tällä saa hienosti ryyditettyä puhtaita

boss overdrive:
Se yleinen boosteri. siihen käyttöön mullakin. Toimiii.

dod:n Flangeri:
halpa flangeri toimiva väpättäjä. Helppo uskoa että markkinoilla on parempia mutta toimii silti sellaisena "häröefektinä".

ibanezin od:
70-luvulta. vähän turhan od. toimii hyvin tietyissä jutuissa säröä ja voluumia riittää iskälle ja äiskällekkin.

Kirjoittanut larska 14.04.2005


Arvostelu

2,02,02,02,02,0    (6 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Joel Harald: kieliasu on hieman karu
vahvistin2: Oli mukava llukea larskan tarinaa, kun olen itse ehkä juuri sen isäsi ikäinen. Soitelkaa yhdessä ja pitäkää välit kunnossa. Viimeinen lause od:sta oli paras: volaa riittää isälle ja äiskällekin. Oikein mukavaa kesää ja jytäisiä nuoren miehen hetkiä Sinulle
ravensoul: Hyvin tarinoitu, mutta melko tympeä lukea, kun ei sen vertaa viitsitä, että edes isot alkukirjaimet laitettais. Välimerkeistä puhumattakaan.

Yhteensä 3 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Omat soittokamat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle