Muusikoiden.net
04.06.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

01.11.2004: graceskull @ D.O.M, vaasa


Vaasassa jytää, hiljaa. Kuin Kings of Conviniencencen esikoislevy; "Quiet is the new loud".
Graceskull on oma pitkäaikainen suosikki omalta paikkakunnalta ja miksikä ei(?) Bändiin kuuluu Ove Ritola, laulaja ja kitaristi sekä Julius Thölix, pianoman sekä muiden koneellisten äänten haltija. Lisäksi live-keikoilla soittaa usein kaveriporukan soittajia. Bändi on tehnyt 2 levyä "one time again" ja "happiness" oman levymerkkinsä Nature sucks anywayn alla. Ja on verrattavissa omasta mielestäni Afghan wigsiin, tindersticksiin ja Depeche Modeen, I'm lovin' it!
Keikka oli siis Loska -04. Vuosittainen annos musiikillista loskaa, synkistelyä kaamosmasennuksen edellä. Ilmainen sisäänpääsy, edellytyksenä mustat vaatteet. Keikkapaikkana D.O.M munchaus. Munkkiluostarin synkkä luolasto, jossa levyjen soitostakin otti vastuun Graceskull. Synkkyyttä ja lo-fia siis.
Soitanta yllätti taas kuten viimeiset kerrat ennenkin. Kokoonpano piano, kitara ja mies on miesten omien sanojen mukaan hyvin haavoittuvainen yhdistelmä. Ääni oli entistä samettisempaa ja soitoss oli ennenkuulemattomia biisejä ja pari vanhaa suosikkia. Kaikki luisti kuin vankilaraiskaus (hyvässä mielessä) ja ihmisillä oli hauskaa. Menkää katsomaan toki jos omaan kyläänne yltää.
EDIT: kuva vuodentakaiselta keikalta.

Kirjoittanut leijonamieli 01.11.2004

            500×335  -  32 kt.


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

leijonamieli: Saattaapa sitten ollakkin. Sinähän sen paremmin tiedät. En muuta osaa sanoa kuin, että keikka maistui.

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle