Muusikoiden.net
04.06.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

22.09.2015: Harjoitustilat??Mistä?


Helsingissä on sniidusti harjoitustilaa bändeille. Kaupungin tehtävänä ei ole ymmärretty kämppien vuokraus, sillä musiikki ja sen työstäminen esityskuntoon ei ole edelleenkään ammatti, jota kannattaisi tukea kaupungin mielestä.
Teen aloitteen asiasta
Muusikot tarvivat vuokratiloja musiikin harjoittamiseen. Kaupunginvaltuusto edellyttää että HKI ryhtyy tutimaan ja vuokraamaan harjoitustiloja musiikin työstämiseen.
Tumppi Valokainen

Kirjoittanut tumppiv 22.09.2015

            367×137  -  9 kt.


Arvostelu

1,61,61,61,61,6    (13 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Fender03: Yksi maalla- asumisen suuria riemuja on se, että monessa torpassa- uusissakin on tilat ja mahdollisuus ikiomaan maksuttomaan treenikämppään. Nyk. juntti, ent. Aito Stadilainen ;)
ranchero: hyvä asia :) joo maalla olis just tilat 3 bändille vapaana .ah maaseutu :)
michka: Me ratkaistiin omalta osaltamme ongelma niin että vuokrattiin pienteollisuuskiinteistöstä tila, mihin rakennettiin itse pari treenihuonetta ja pieni sosiaalitila ja hommattiin alivuokralaiset jakamaan kuluja.
michka: Hommat on menneet kiinteistön omistajan niin hyvin, että meille tarjottiin lisää tilaa, jos haluttaisiin laajentaa toimintaa. Ei me kyllä haluttu, haiskahti työltä ja kyse on kuitenkin harrastuksesta.
perhemies: Joo'o, jos on Helsingissä asuminen kallista, niin ääneen soittaminen vasta maksaakin! Itsellä 65m2 stadin kämppä ja miltei samassa postinumerossa 24m2 treenikämppä: Vaikka vuokraan lisää autopaikan ja saunavuoron, niin silti treenis on kalliimpi...
hemmo: Kirjoitin samasta asiasta Soundissa 3/2011.
Noisy: Korjataas toi toinen lause oikein, eli "Kaupungin tehtävänä ei ole kämppien vuokraus".
e_lappalainen: Vaik täältä: http://muusikoiden.net/tori/haku.ph … price_max=&category=15&with_image=0
kupe1: Kimppatreenikset oikestaan ainut vaihtoehto stadissa. Vuokrat hipoo taivaita ja rokkia olis kivaa skulaa kuitenkin. Omalla kämpällä onneks asiat järjestynyt näin

Yhteensä 9 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Harjoitustilat ja kotistudiot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle